Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران نوشت: در پی انتشار نامه انتقادی غلامحسین غیب پرور رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین به رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پیرامون نحوه اجرا و محتوای برخی از برنامه‌ها و سریال‌های رسانه ملی، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: بی‌شک اهتمام و همت جهادی رسانه ملی در حوزه‌های مختلف در انعکاس لحظه‌به‌لحظه بسیج ملی و همه جانبه دولت، مردم و نیرو‌های مسلح در عرصه مدیریت، پیشگیری و مقابله با بیماری منحوس کرونا و نمایش حماسه ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی پزشکان، پرستاران و آحاد مجاهدان و مدافعان سلامت در کشور، نقطه عطف درخشانی در نقش آفرینی‌های مورد انتظار از سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آرایش رسانه‌ای متناسب صداوسیما برای ایفای نقش‌های هوشمندانه و موثر در آگاهی بخشی به جامعه و بکارگیری خلاقیت و نوآوری در آموزش، تولید سرگرمی و ارتقای انگیزه و توانمندی همراهی مردم با مطالبات و توصیه‌های ستاد ملی پیشگیری و مبارزه با کرونا در نحوه رویارویی با این بیماری از جمله در حوزه "فاصله گذاری اجتماعی" در برنامه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سخت کوشی رسانه ملی در این روز‌ها را قابل ستایش و درخور سپاس قلمداد و بر خود وظیفه می‌داند از تلاش‌های مجاهدانه، مسئولانه و بی دریغ رئیس، مدیران و کارکنان متعهد و رسالت آشنای رسانه ملّی در این عرصه و مقطع تاریخی که با تولید و پخش گزارش خبری و مستند‌های واقع بینانه و طراحی و اجرای برنامه‌های تاثیرگذار و مثال زدنی و نیز اطلاع رسانی به موقع و برخط صورت پذیرفته و مردم را نیز در کمک به عبور از این شرایط همراه ساخته است، قدردانی و سپاسگزاری نماید.

سخنگوی سپاه در خصوص نامه انتقادی غلامحسین غیب پرور به رئیس سازمان صدا و سیما نیز تاکید کرد: محتوای این نامه هر چند با انگیزه مشفقانه نگاشته شده باشد، موضع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تلقی نمی‌شود و بدیهی است این نهاد انتقادات و پیشنهادات خود نسبت به موضوعات و برنامه‌های مختلف صدا و سیما را از طریق فرآیند‌های مقتضی به رسانه ملی منعکس کرده و می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سردار غیب پرور صدا و سیما سخنگوی سپاه رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست نتوانستند مانع از پوشش اخبار نوار غزه به جهانیان شوند.

به گزارش مشرق، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در روز جهانی آزادی مطبوعات به نقش رسانه‌ها در پوشش اخبار نوار غزه پرداخت و گفت: نقش رسانه‌ها را در عملیات «طوفان الاقصی» ارج می‌نهیم و تأکید می‌کنیم که جنایات اشغالگران علیه روزنامه‌نگاران، واقعیت تروریستی و تجاوزگرانه اشغالگران را پنهان نخواهد کرد.

جنبش حماس افزود که از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون ۱۴۶ نفر از اصحاب رسانه و روزنامه‌نگاران به شهادت رسیده‌اند.

جنبش مقاومت فلسطین اظهار داشت که اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار فلسطین به جوامع عربی، اسلامی و بین‌الملل شوند و شکست خوردند.

مقاومت اسلامی فلسطین همچنین از همه نهادهای حقوق بشری خواست تخلفات و جنایات اشغالگران صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی را جرم‌انگاری کنند و به رژیم اشغالگر فشار بیاورند تا جلوی این جنایت‌ها را بگیرد و از تمام ابزارهای قانونی برای محاکمه اشغالگران در دادگاه‌های بین‌المللی تلاش کنند.

۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد، جنگی که به گفته سازمان ملل به قدری ویرانه از خود به جا گذاشته است که بازسازی غزه ممکن است ۸۰ سال زمان ببرد.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت غزه تاکنون ۳۴۵۹۶ نفر در غزه به شهادت رسیده و ۷۷۸۱۶ نفر نیز زخمی شده‌اند. از سوی دیگر سازمان امدادرسانی غزه نیز خبر داده است که بالغ بر پیکر ۱۰ هزار فلسطینی زیر آوار ساختمان‌ها مانده و در سایه وجود مواد منفجره در زیر آوارها و همچنین نبود امکانات لازم، تفحص پیکر همه شهدا ۳ سال طول خواهد کشید.

در این بین سازمان یونسکو نیز جایزه سالانه آزادی مطبوعات را به خبرنگاران غزه اختصاص داد و نقش آن‌ها را ستود.

دیگر خبرها

  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • جزئیات دستگیری اعضای چند تیم تروریستی توسط اطلاعات سپاه
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • تیم‌های تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج)
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در استان کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند